WXSIM weersverwachting voor: Appelscha
opgemaakt door: Meteo Appelscha
laatste update: Woensdag, 27-Jan-2021 02:00 pm
 
Vanmiddag

Nevel of Mist
Nevel of Mist
Vannacht

Laat Mist
Laat Mist
Donderdag

Kans op regen
Kans op regen
Donderdag
nacht
Kans op regen
Kans op regen
Vrijdag

Kans op regen
Kans op regen
Vrijdag
nacht
Nevel of Mist
Nevel of Mist
Zaterdag

Ochtend Mist
Ochtend Mist
Zaterdag
nacht
Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
<2 mm. <5 mm. 2 mm. 5 mm. <2 mm.
Max 4° Min 3° Max 5° Min 4° Max 6° Min -1° Max 0° Min -6°
WZW
9
km/uur
2 Bft
W
9
km/uur
2 Bft
O
6→14-26
km/uur
4 Bft
O
13-26
km/uur
4 Bft
ZO→NNW
8-25
km/uur
4 Bft
NNO→ONO
13-30
km/uur
5 Bft
ONO
12-29→19-32
km/uur
5 Bft
ONO
13-28
km/uur
4 Bft

 

Vanmiddag
 
Overwegend bewolkt tot bewolkt. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Max: 4°. Wind west-zuidwest rond 9 km/uur.
Vannacht
 
Bewolkt in de avond, overgaand in dichte bewolking na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist na middernacht. Een kleine kans op regen. Min: 3°. Wind west rond 9 km/uur. Kans op neerslag 20 procent. Neerslag overwegend minder dan 2 mm.
Donderdag
 
Dichte bewolking. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kleine kans op regen in de morgen, dan een kans op regen in de middag. Max: 5°. Wind oost rond 6 km/uur in de morgen, overgaand in 14 km/uur, windvlagen tot 26 km/uur, in de middag. Kans op neerslag 60 procent. Neerslag overwegend tussen 2 en 5 mm.
Donderdag nacht
 
Dichte bewolking. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kans op regen in de avond, dan een kleine kans op regen na middernacht. Min: 4°. Wind oost rond 13 km/uur, windvlagen tot 26 km/uur. Kans op neerslag 50 procent. Neerslag overwegen rond 2 mm.
Vrijdag
 
Dichte bewolking in de morgen, overgaand in bewolkt in de middag. Lichte tot matige nevel of mist in de morgen, dan gedeeltelijk lichte nevel of mist in de middag. Kans op regen in de morgen, dan een kans op regen in de middag. Max: 6°. Wind zuidoost rond 8 km/uur, windvlagen tot 25 km/uur, in de morgen, overgaand in noord-noordoost in de middag. Kans op neerslag 70 procent. Neerslag overwegen rond 5 mm.
Vrijdag nacht
 
Bewolkt in de avond, overgaand in gedeeltelijk tot overwegend bewolkt na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kleine kans op regen. Min: -1°. Wind noord-noordoost rond 13 km/uur, windvlagen tot 30 km/uur, in de avond, overgaand in oost-noordoost na middernacht. Kans op neerslag minder dan 20 procent. Neerslag overwegend minder dan 2 mm.
Zaterdag
 
Overwegend zonnig in de morgen, overgaand in gedeeltelijk bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de morgen. Max: 0°. Gevoelstemperatuur variĆ«rend van -7 tot -3. Wind oost-noordoost rond 12 km/uur, windvlagen tot 29 km/uur, in de morgen, overgaand in 19 km/uur, windvlagen tot 32 km/uur, in de middag.
Zaterdag nacht
 
Gedeeltelijk tot overwegend bewolkt in de avond, overgaand in gedeeltelijk bewolkt na middernacht. Min: -6°. Gevoelstemperatuur gelijk aan -9. Wind oost-noordoost rond 13 km/uur, windvlagen tot 28 km/uur.

WXSIM forecast formatting script by Saratoga-Weather.org.
Animated forecast icons courtesy of www.meteotreviglio.com.